2010 300C no TPMS info

Post Reply
User avatar
Shaughnessy Murley
12Volt Specialist
Posts: 1862
Joined: Mon Nov 12, 2007 2:44 pm
Location: Red Deer, Alberta
Contact:

2010 300C no TPMS info

Post by Shaughnessy Murley » Wed Apr 16, 2014 7:36 pm

everything else works as advertised, just no TPMS display. DIC shows vehicle tire pressure however.

After hours for you guys so I'm leaving this here.

Oh, the radio is a DNX771HD
Shaughnessy Murley
Installation Manager, Dealer Services
Visions Electronics
Red Deer, Alberta
(403)309-2770

User avatar
Murph
Site Admin
Posts: 7180
Joined: Sun Oct 23, 2011 8:35 pm

Re: 2010 300C no TPMS info

Post by Murph » Mon Apr 28, 2014 5:11 pm

Shag I think you already got the answer from our Master Maestro tech. The vehicle has to be driven before the sensors display the information.
Brian Murphy
MECP Advanced Certified Installer
ADS Tech Support
Automotive Data Solutions inc.
8400, Bougainville, Montreal, QC.
1-866-427-2999
support@idatalink.com

User avatar
Shaughnessy Murley
12Volt Specialist
Posts: 1862
Joined: Mon Nov 12, 2007 2:44 pm
Location: Red Deer, Alberta
Contact:

Re: 2010 300C no TPMS info

Post by Shaughnessy Murley » Mon Apr 28, 2014 7:04 pm

Yeah Dara got me the info. She's good like that.
Shaughnessy Murley
Installation Manager, Dealer Services
Visions Electronics
Red Deer, Alberta
(403)309-2770

Post Reply

Return to “CH3 radio replacement solution”