2015 Santa Fe PTS issues

Sold exclusively by Firstech/Compustar
Available in Canada and USA
Post Reply
Rybolt7
12Volt Specialist
Posts: 4
Joined: Mon Oct 19, 2015 1:57 pm
Location: Valparaiso, IN
Contact:

2015 Santa Fe PTS issues

Post by Rybolt7 » Sat Nov 14, 2015 4:19 pm

I installed a HCF that would operate off of the factory remote for a customer on Thursday. And the remote start works and the take over works as well. It is only after they drive it after remote starting when existing the vehicle lock relay keeps clicking and locking the door. The problem will stop after hitting the unlock button twice.

I have gone through the install forwards and backwards and i can not understand why this issue is happening for this customer. I have tried diode isolating the pts wires to see if that could have been the issue. Any input would be greatly appreciated.
Michael Rybolt
Owner
Car Teks Valparaiso
357 W Morthland Dr. Valparaiso, IN, 46383
Carteksvalpo2@gmail.com
219-242-8958

Rybolt7
12Volt Specialist
Posts: 4
Joined: Mon Oct 19, 2015 1:57 pm
Location: Valparaiso, IN
Contact:

Re: 2015 Santa Fe PTS issues

Post by Rybolt7 » Sat Nov 14, 2015 6:49 pm

Okay guys i changed options in the configuration menu. Menu 2 Option 15 Analog rearm trigger output to after start only and option 16 Analog disarm sequence to Disarm with ignition cycle.

This seemed to fix my issue with the doors constantly trying to lock after take over when turning the vehicle off.
Michael Rybolt
Owner
Car Teks Valparaiso
357 W Morthland Dr. Valparaiso, IN, 46383
Carteksvalpo2@gmail.com
219-242-8958

Post Reply

Return to “iDatastart HCF”